Szponzorált linkek

Keress a blogomon!

V. Molnár Ferenc - Novella és vers gyűjtemény

Vers, novella, regény... Szoktam ilyeneket (is) írni! Ezeket szeretném megosztani azokkal, akik fogékonyak a művészet ezen formájára! "Egy vers a világért, egy novella az emberiségért, egy regény a jövőért!" Ez a mottó!

Vers és Novella hírek

Matek kettes című "nagy" novellám 7 részben közlöm a blogon.

A ti gondolataitok....

  • Dead-End: Hello! Hasonló ötletem nekem is volt, mint amit Te csinálsz a blogodban, pl. ebben a posztban: nov... (2009.02.13. 22:16) Novella: A fénykép
  • Flo-márkuskati: Szia!:) Így tetszik...ezzel a befejezéssel;) van happy end:nem tőrtént meg a való világban;) grat (2009.01.30. 09:31) Novella: A fénykép
  • Tonett: Tetszett,de hogyha jol vegzodne akkor jobban el tudnad adni a nagy erdemu kozonsegnek.(igy csak eg... (2009.01.28. 03:21) Novella: A fénykép
  • bloggerman (törölt): Egész jó:) (2009.01.23. 21:07) Novella: A fénykép
  • Utolsó 20

Vers, novella antikvárium

Értesülj, ha új vers vagy novella jön

Vers, novella és a többi címke

akit (1) álarc (1) álmom (1) azt (1) bejelentés (1) béke (1) boltba (1) éber (1) ebook (1) ekönyv (1) el (1) elhagyja (1) elindultam (1) e book (1) e könyv (1) félek (1) félelem (1) fénykép (1) gondolat (1) gonosz (1) győzelem (1) győzelmem (1) harag (1) hírek (1) hirtelen haragú (1) irodalom (14) jótanács (1) kaptak (1) lottó (1) magány (1) maszk (1) matek kettes (7) mindenki (1) novella (21) olvasás (14) pillanat (1) regény (13) rossz (1) sose (1) szeretet (1) tisztelet (1) tréfagyár (1) vége (1) vers (12) vidám (1) visel (1) vita (1) út (1) Címkefelhő

2009.11.24. 21:33 ferikruger (törölt)

Novella: Matek kettes 6.

Iván megremegett a verés szótól. Bár nem tudta, hogy az idegen ugyanúgy csinálja-e, mint az apja, mégis valami belső félelem azt mondta neki, hogy jobb, ha fél. Kicsit körbenézett, és a falon látott egy vadászpuskát, alatta egy asztalon vadászkést, korbácsot, egy dobozt, mely a margarinosra hasonlított a legjobban, de a feliratból ítélve nem vaj volt benne. A szoba másik sarkában egy szépen megvetett, puhának tűnő ágy volt, két oldalán egy-egy éjjeliszekrény. A falon néhány kép, és két-három vadásztrófea díszelgett.
- Most feküdj az ágyra! – kérte őt a bácsi.
- Nem öltözhetek fel?
- Nem! – hangzott a korántsem barátságos válasz, amitől a fiú összerezzent. – Feküdj le az ágyra!
- De én nem szeretnék! – mondta a fiú halkan. Ötvös bácsi erre lassan odalépett hozzá. Iván először azt hitte, hogy a férfi meg fogja verni őt ellenkezéséért, de igazából nem is félt ettől annyira. Sőt, talán kíváncsi is volt rá, hogy ha más ember üti az rosszabb-e, mintha az apja teszi ezt. Persze szegény gyereknek sok morális érzéke nem fejlődhetett ki a közeg miatt amiben élt, így nem tudhatta, hogy a legrosszabb dolog a világon az, ha saját szeretted üt meg akár fizikailag, akár lelkileg. Bár apja a fizikai terrorral tartotta fent a lelkit, igazi pszichológiai csapást még soha nem mért a fiára. Azt a fajtát, amitől ütés nélkül is reszket az ember attól, aki alkalmazza rajta.
 Ötvös bácsi nem ütötte meg őt. Megfogta a kezét, és egy hirtelen mozdulattal hátra rántotta, majd összefogta a másik kezével. Az érzés kellemetlen volt, nem fájdalmas. Mintha Ötvös bácsi nem akart volna fájdalmat okozni neki, sőt, egy pillanatra úgy érezte, hogy a férfi szereti őt. Ez a pillanat addig tartott, amíg egy bilincs csattanására és hideg fém érzésére nem lett figyelmes. A férfi hátra bilincselte a kezét, majd lelökte az ágyra, és így szólt csendesen:
- Nos, hogy teljesen tisztában légy a dolgokkal! Fizettem apádnak százezer forintot azért, hogy reggelig azt tehessek veled, amit akarok! Ha úgy akarom meg is ölhetlek! Hidd el nem csak mondom, megállapodtam apáddal ebben. Úgyhogy, ha nem teszed amit mondok, akkor bizony először ezt fogom használni – mondta, miközben a korbácsot felemelte a magasba. – És ha úgy látom, hogy nem használ, akkor pedig azt.
Ezúttal a falra mutatott, egyenesen a puskára. Kézében még mindig ott csörgött a bilincs kulcsa. Iván rémülten nézte mit fog most tenni a férfi. Az előbb letette a kulcsot a puska alatti asztalra, majd felvette onnan a már említett „vajas” dobozt. Odalépett az ágyhoz, majd leült a fiú mellé. Gyengéden megsimogatta annak vállát, majd a nyakát. Ezután adott egy nyálas puszit a homlokára. Ivánnak ugyan jól esett a gyengédség, ugyanakkor valami furcsát érzett, mintha nem lenne ez az egész természetes.
- Fordulj a másik oldaladra! – szólította fel a férfi őt. A fiúra hatott a puskától való félelem, ezért engedelmeskedett. Azt hitte annál semmi nem lehet rosszabb. Az ágy túlsó végén egy párnát vett észre, melynek gyönyörű mintája volt. Egy rövid időre el is feledkezett a bácsiról, meg a bilincsről, és csak bámulta, miközben azon sóvárgott, hogy neki ilyen soha nem lesz.
Gyönyörködéséből éles fájdalom ébresztette fel. Egy fájdalom, mely a feneke felől érkezett. Szinte egyszerre érezte a fejében, a testében, és a fájdalom kiindulópontjában. Összeszorította a fogait, nem mert kiabálni, mert rettenetesen félt a korbácstól, de még jobban a puskától. Csak feküdt görnyedten, a könnyei hullottak, a gyomra kavargott. Majd hirtelen elsötétült minden.
Mikor magához tért, lassan felemelte a fejét. Hátsója lüktetett a fájdalomtól. Ott feküdt az ágyon, megbilincselve, ahogy elájulása előtt is. Lenézett amennyire tudott a fenekére, és látta, hogy mögötte egy kicsit véres a takaró, majd kissé feljebb nézve észrevette, hogy mellette alszik Ötvös bácsi. A férfi teljesen meztelen volt. Eszméletlen fájdalom kerítette őt hatalmába, de ezúttal nem fizikai. Gyerek volt még ugyan, de érezte, hogy ami itt történt vele, az nem jó. Lassan lefordult az ágyról, majd megállt. A férfi nem ébredt fel. Odaosont az asztalhoz, amin ott pihent a bilincs kulcsa. Háttal felvette az asztalról nagyon lassan, majd megpróbálta a lyukba dugni. Ez persze annyira nem könnyű feladat, mint amilyennek elsőre tűnik. Legalább húsz percig játszadozott vele, mire a kulcs a helyére került, és utána még jó néhány további percbe, amíg sikerült elfordítania.

 

Folytatása következik!

szerintünk: (4/5)
szerintetek: (0/5)

Szólj hozzá!

Címkék: novella matek kettes


A bejegyzés trackback címe:

https://vmolnarferenc.blog.hu/api/trackback/id/tr811513901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása