Szponzorált linkek

Keress a blogomon!

V. Molnár Ferenc - Novella és vers gyűjtemény

Vers, novella, regény... Szoktam ilyeneket (is) írni! Ezeket szeretném megosztani azokkal, akik fogékonyak a művészet ezen formájára! "Egy vers a világért, egy novella az emberiségért, egy regény a jövőért!" Ez a mottó!

Vers és Novella hírek

Matek kettes című "nagy" novellám 7 részben közlöm a blogon.

A ti gondolataitok....

  • Dead-End: Hello! Hasonló ötletem nekem is volt, mint amit Te csinálsz a blogodban, pl. ebben a posztban: nov... (2009.02.13. 22:16) Novella: A fénykép
  • Flo-márkuskati: Szia!:) Így tetszik...ezzel a befejezéssel;) van happy end:nem tőrtént meg a való világban;) grat (2009.01.30. 09:31) Novella: A fénykép
  • Tonett: Tetszett,de hogyha jol vegzodne akkor jobban el tudnad adni a nagy erdemu kozonsegnek.(igy csak eg... (2009.01.28. 03:21) Novella: A fénykép
  • bloggerman (törölt): Egész jó:) (2009.01.23. 21:07) Novella: A fénykép
  • Utolsó 20

Vers, novella antikvárium

Értesülj, ha új vers vagy novella jön

Vers, novella és a többi címke

akit (1) álarc (1) álmom (1) azt (1) bejelentés (1) béke (1) boltba (1) éber (1) ebook (1) ekönyv (1) el (1) elhagyja (1) elindultam (1) e book (1) e könyv (1) félek (1) félelem (1) fénykép (1) gondolat (1) gonosz (1) győzelem (1) győzelmem (1) harag (1) hírek (1) hirtelen haragú (1) irodalom (14) jótanács (1) kaptak (1) lottó (1) magány (1) maszk (1) matek kettes (7) mindenki (1) novella (21) olvasás (14) pillanat (1) regény (13) rossz (1) sose (1) szeretet (1) tisztelet (1) tréfagyár (1) vége (1) vers (12) vidám (1) visel (1) vita (1) út (1) Címkefelhő

2009.01.14. 13:25 ferikruger (törölt)

Regény kedvcsináló - Akit sose kaptak el - e-book!

Az akit sose kaptak el című könyvem a Mercator Stúdió gondozásában jelent meg 2007. februárjában. A könyv ingyenesen letölthető! Az alábbiakban némi kedvcsináló hozzá!

 

"Az ember alapjában véve jó… ezt sokan így gondolták régen, és sokan így gondolják napjainkban is. Ha ezt a szót hallom, akkor feldereng bennem annak viszonylagossága, hiszen kinek mi a „jó”.
Jó az, amelyre egy belső lény nem felel oly módon, hogy ordítása megfájdítja a fejet, rugdalózása minduntalan gyomrunk leggyengébb pontját találja el, és idegessége a szívünk verésének természetes ütemét gyorsítja sokszorosára. Ez a bennünk lakó lény formálja meg az emberiség jótetteit, Ő írja az etikai kódexet, neki szánták azt a feladatot egy még nálánál is magasabb szinten lévő, emberi ész számára felfoghatatlan elmével rendelkező szellemek, hogy tartsa féken az embert."

Az ember bűnös és gonosz! Ez nem feltétlenül igaz, de az tény, hogy sok rosszat teszünk akarva vagy akaratlanul! A tény, hogy a morál és az etikai szabályait fontosnak tartjuk, még nem zárja ki, hogy megszegjük azt! Hisz a betyárbecsület is becsület! Ez a könyv erről szól! Aki a jó győzelmére esküszik, az ne várjon benne örömet! Aki a gonosznak szurkol, az se!

Az eredmény itt más, mint a megszokott!

A regény letölthető a kiadó honlapjáról: Ide kattintva!

Illetve a Magyar Elektronikus Könyvtárból is: ide kattintva!

 

 

A MEK oldalán található bemutató szöveg:

"A 20. sz. legnagyobb gyilkosáról szóló bizonyítékot elsüllyesztik a rendőrségi akták közé, és reménykednek, hogy egy napon nem azzal fogják gyermeküket csúfolni, hogy az ő rokonuk volt a legalávalóbb, legbetegesebb gyilkos a 20. sz-i Magyarországon. Vagy nyilvánosságra hozzák a dolgot, kiállnak, hogy ők nem tudták..."

A könyvről alkotott véleményeket az alábbiakban kommentelve is várom!

Köszönettel:

V. Molnár Ferenc

szerintünk: (4/5)
szerintetek: (5/5)

Szólj hozzá!

Címkék: vers olvasás regény novella irodalom el ebook e könyv akit e book sose ekönyv kaptak


A bejegyzés trackback címe:

https://vmolnarferenc.blog.hu/api/trackback/id/tr66877302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása