Szponzorált linkek

Keress a blogomon!

V. Molnár Ferenc - Novella és vers gyűjtemény

Vers, novella, regény... Szoktam ilyeneket (is) írni! Ezeket szeretném megosztani azokkal, akik fogékonyak a művészet ezen formájára! "Egy vers a világért, egy novella az emberiségért, egy regény a jövőért!" Ez a mottó!

Vers és Novella hírek

Matek kettes című "nagy" novellám 7 részben közlöm a blogon.

A ti gondolataitok....

  • Dead-End: Hello! Hasonló ötletem nekem is volt, mint amit Te csinálsz a blogodban, pl. ebben a posztban: nov... (2009.02.13. 22:16) Novella: A fénykép
  • Flo-márkuskati: Szia!:) Így tetszik...ezzel a befejezéssel;) van happy end:nem tőrtént meg a való világban;) grat (2009.01.30. 09:31) Novella: A fénykép
  • Tonett: Tetszett,de hogyha jol vegzodne akkor jobban el tudnad adni a nagy erdemu kozonsegnek.(igy csak eg... (2009.01.28. 03:21) Novella: A fénykép
  • bloggerman (törölt): Egész jó:) (2009.01.23. 21:07) Novella: A fénykép
  • Utolsó 20

Vers, novella antikvárium

Értesülj, ha új vers vagy novella jön

Vers, novella és a többi címke

akit (1) álarc (1) álmom (1) azt (1) bejelentés (1) béke (1) boltba (1) éber (1) ebook (1) ekönyv (1) el (1) elhagyja (1) elindultam (1) e book (1) e könyv (1) félek (1) félelem (1) fénykép (1) gondolat (1) gonosz (1) győzelem (1) győzelmem (1) harag (1) hírek (1) hirtelen haragú (1) irodalom (14) jótanács (1) kaptak (1) lottó (1) magány (1) maszk (1) matek kettes (7) mindenki (1) novella (21) olvasás (14) pillanat (1) regény (13) rossz (1) sose (1) szeretet (1) tisztelet (1) tréfagyár (1) vége (1) vers (12) vidám (1) visel (1) vita (1) út (1) Címkefelhő

2009.11.21. 21:31 ferikruger (törölt)

Novella: Matek kettes 5.

Elindultak. A konyhából egy hatalmas aulába vezetett egy ajtó, melynek közepén egy lépcső magasodott. Azon mentek az emeletre. Ötvös bácsi bevezette a fiút a fürdőszobába, aki csak ámult. Hófehér falak, illetve díszes csempe volt mindenfelé. A kád pedig inkább egy kisebb fajta medencére hasonlított. Engedett bele vizet, majd felszólította a fiút, hogy vetkőzzön le, és másszon be a kádba. Iván engedelmeskedett, bár furcsállta kissé, hogy a házigazda nem ment ki, sőt nem is fordult el.
Iván úgy ült a kádba, mintha éppen álmodna, vagy valamilyen bódító szer hatása alatt lenne. Ilyet még soha életében nem tapasztalt. Kellemesen forró vízbe márthatta testét. Bizsergett mindene és ettől teljesen elbágyadt. Tetszett neki a dolog.
- Megmossam a hátad? – kérdezte Ötvös bácsi kaján vigyorral az arcán. A fiú ekkor vette észre, hogy teljesen belefeledkezett a fürdőkád varázsába, és elfelejtette, hogy egy kívülálló is van a szobában, aki mindenét látja, sőt, mintha árgus szemekkel direkt figyelné is mindenét.
- Ő… Megtudom egyedül is, köszönöm – felelte udvarias hangon. Azonban a férfinak nem tetszhetett a válasz, mert komoran odavetette:
- Akkor igyekezz, mert még más dolgunk is van!
- Mi az a más dolog? – kérdezte a fiú, miközben nekiállt beszappanozni magát.
- Majd megtudod! – mondta Ötvös bácsi. – A pisilődet is rendesen mosd meg…
Azzal kiment a fürdőből. A fiú néhány perc alatt elkészült teljesen. Mikor kiszállt a kádból, nem talált egyetlen törülközőt sem. Egy ideig kutatott a szemével, majd megszólalt jó hangosan:
- Ötvös bácsi! Kaphatok egy törülközőt?
A válasz a másik szobából érkezett.
- Gyere csak, gyere, itt találsz!
 Iván lassan, félénken indult el a fürdő ajtaja felé. Mikor kiért a folyosóra egy pillanatig nem tudta merre menjen, de akkor meglátta a házigazdát az egyik szoba ajtajában, mely tőle jobbra volt. A férfi a kezében egy nagy, puha törülközőt tartott.
- Gyere, megtörölgetlek! – mondta Ötvös bácsi mézes-mázosan. A fiú lassan araszolgatva indult el felé, miközben a bácsi árgus szemekkel figyelte a testét továbbra is. Mikor odaért hozzá a hátára dobta a törülközőt, és finoman berántotta a fiút a szobába. Miután bent voltak, a férfi becsukta az ajtót, és így szólt, miközben törülgette a fiú hátát, haját:
- Azt hiszem ideje elmondanom, hogy miért vagy itt… - a hangja már nem csengett olyan kedvesen. – Én fizettem az édesapádnak, hogy ma este minden kívánságomat teljesítsd! Ha jól viselkedsz, akkor holnap délelőtt hazamehetsz tisztán, megetetve, és egyetlen karcolás nélkül. Viszont ha rosszul, akkor el kell verjelek.

 

Folytatása következik!

szerintünk: (4/5)
szerintetek: (0/5)

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: novella matek kettes


A bejegyzés trackback címe:

https://vmolnarferenc.blog.hu/api/trackback/id/tr811513894

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Zoost.Us 2018.01.06. 14:01:05

A politika Dugovics Tituszai - Napi Beszóló

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása